КОНТАКТИ

Проектиране и изграждане на фотоволтаични централи

„Рашев и Ко“ ЕООД предлага всички услуги, свързани с изграждането на фотоволтаични централи „до ключ“.

 

Свържи се с нас:

 

Последвайте ни в социалните мрежи:

 УСЛУГИ

Планиране

Ние ще ви предложим подходящата за вашите нужди фотоволтаична централа, ще извършим прогнозиране кога и как да бъде изградена и ще изготвим всички необходими документи, свързани с цялата процедура.

Проектиране

Проектирането е основополагаща част в процеса по изграждане и вкарване в експлоатация на една фотоволтаична електроцентрала. Доверете се на опита и експертизата на нашите специалисти, които ще изготвят цялостен проект за вашата електроцентрала.

 

Доставка на
цялостно оборудване

Фирмата работи с утвърдени и доказали се на пазара доставчици. Нашите експерти извършват необходимия подбор и организиране на всички компоненти, в т. ч. фотоволтаични панели, конструкция, инвертори, табла, кабели и защитната апаратура.

Изграждане и въвеждане в експлоатация

Нашите експерти извършват цялостен анализ на терена, разчистват и изравняват, осигуряват достъп до цялата зона и изграждат всички необходими пътища за достъп, както и окабеляването и монтажа на фотоволтаичните модули.

 

Административни процедури

Нашите експерти ще ви окажат максимално съдействие по време на целия процес на издаване на необходимите разрешителни и изготвяне на съпътстващите ги документи за съответния тип фотоволтаична електроцентрала.

 

+314

Доволни клиенти

 

+280

Успешни Проекта

 

+250

Служители

 

bg_BGБългарски