Как ние от Rashev & Co помагаме?

Спортисти, които спонсорираме

Карлос Насар

През март 2024 година „Рашев & Ко“ подписа официален спонсорски договор и с най-успешния български спортист в момента Карлос Насар.

„Ние от Рашев и Ко сме щастливи, че имаме възможността за пореден път да сме в подкрепа на Българските спортисти, таланти и надежди! Браво Карлос Насар, върви все напред и побеждавай наред! Горди сме, че има такива спортисти в България!

Рашев & Кo отдава голямо значение на социалната отговорност и устойчивото развитие. В този контекст, спонсорствата, предоставени от компанията на различни спортисти, общини и културни дейности, се прилагат за насърчаване на общността и инициативи. Те от своя страна спомагат за балансиране на бизнес целите и положително въздействие върху обществото.

В подкрепа на спортни събития и спортисти, компанията подчертава важността на здравословния начин на живот, екипния дух и стремежа към краен успех. Спортът не само насърчава физическата активност, но и обединява общността чрез създаване на емоционални връзки и приобщаване.

Спонсорството на общности и културни инициативи изразява ангажимента на Рашев & Ко за укрепване на местните общности и културното многообразие. Чрез тази подкрепа компанията създава благоприятни условия за образователен и културен растеж, предоставяйки на обществото възможност да обогати своя опит.

В допълнение, компанията създава партньорства и установява трайни връзки с участниците във всяка инициатива, насърчавайки връзки и сътрудничество между различни сфери на обществото. Спонсорските дейности на Рашев & Ко не само подчертават корпоративната отговорност, но и служат като пример за интегриране на бизнеса в общността за създаване на устойчива и процъфтяваща среда.

bg_BGБългарски