Изграждане и въвеждане в експлоатация

„Рашев и Ко“ ЕООД предлага всички услуги, свързани с изграждането на фотоволтаични централи „до ключ“.

  • 18
  • Untitled design (2)
  • Untitled design (3)
  • Untitled design (1)
Какви са етапите при изграждането на една фотоволтаична централа?

Нашите експерти извършват цялостен анализ на терена, след което подготвят обекта за следващия етап на изграждане на соларния парк.

При необходимост, нашите екипи разчистват и изравняват терена, осигуряват достъп до цялата зона и изграждат всички необходими пътища за достъп.

Извършваме тест с трамбоване, за да определим идеалната основа за соларния парк. За да позиционираме правилно точката на трамбоване, използваме GPS и най-съвременни лазерни измервателни уреди за измерване на терена.

По време на етапа на окабеляване извършваме цялата изкопна работа и полагаме съответните кабелни канали.

След поставяне на необходимата метална или алуминиева конструкция, се изгражда подходяща подконструкция за оптимално позициониране и поддържане на соларните модули.

Следващият етап от изграждане на централата е монтажът на фотоволтаичните модули: модулите се вкарват в рамките, закрепват се и след това се свързват към кабелната система.

При окабеляването на захранването с променлив/постоянен ток ние извършваме цялата електроинсталационна работа на фотоволтаичния соларен парк, вкл. поставяне на кабели, свързване, както и монтиране и конфигурация на инверторите.

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ

Фирмата разполага с най-ново поколение оборудване и строителни машини, както и изцяло обучен персонал с доказан опит в изграждането и поддръжката на слънчеви фотоволтаични електроцентрали.

Предлаганите от фирмата услуги са съобразени с индивидуалните желания и нужди на всеки един наш клиент, както и със спазването на всички стандарти за качество, безопасност на труд и опазване на околната среда. Фирмата притежава и следните ИСО стандарти – 9001, 14001 и 45001, както и удостоверения от Камара на строителите в България от първа, трета и пета група. „РАШЕВ И КО“ ЕООД извършва дейност както на територията на България, така и в чужбина.

ДРУГИ УСЛУГИ

Планиране

Доставка на цялостно оборудване

Проектиране

Административни процедури

bg_BGБългарски