ЗА НАС

Проектиране и изграждане на фотоволтаични централи

„Рашев и Ко“ ЕООД предлага всички услуги, свързани с изграждането на фотоволтаични централи „до ключ“.

КОИ СМЕ НИЕ?

„РАШЕВ И КО“ ЕООД е частна компания, ръководена от професионалисти с доказан опит в цялостното изграждане на слънчеви фотоволтаични електроцентрали. Нашата цел е да бъдем сред водещите международни компании в областта на изграждането на фотоволтаични системи, като се стремим да предоставяме необходимото качество за всеки един проект. Фирмата разполага с високо квалифицирани специалисти, притежаващи необходимите умения и опит за проектирането, изграждането и поддържането на фотоволтаични електроцентрали. Предлагаме комплексни и иновативни решения, съобразени с индивидуалните нужди на всеки наш клиент.

Нашите проекти и дейности

„РАШЕВ И КО“ ЕООД предлага пълен набор от строителни услуги за мащабни фотоволтаични проекти. От подготовката на обекта и неговото организиране, изкопни работи и строително инженерство, механично строителство и монтаж на конструкция до електрическа инсталация и окабеляване на соларните модули, управление на обекта и строителна логистика. При поискване можем да поемем пълното изпълнение на всички услуги по планиране, строителство и монтаж до предаването на обекта „до ключ“. За да гарантира най-високо качество на предлаганите услуги и продукти, фирмата работи с утвърдени и доказали се на пазара доставчици.

 УСЛУГИ

Планиране

Ние ще ви предложим подходящата за вашите нужди фотоволтаична централа, ще извършим прогнозиране кога и как да бъде изградена и ще изготвим всички необходими документи, свързани с цялата процедура.

Проектиране

Проектирането е основополагаща част в процеса по изграждане и вкарване в експлоатация на една фотоволтаична електроцентрала. Доверете се на опита и експертизата на нашите специалисти, които ще изготвят цялостен проект за вашата електроцентрала.

 

Доставка на
цялостно оборудване

Фирмата работи с утвърдени и доказали се на пазара доставчици. Нашите експерти извършват необходимия подбор и организиране на всички компоненти, в т. ч. фотоволтаични панели, конструкция, инвертори, табла, кабели и защитната апаратура.

Изграждане и въвеждане в експлоатация

Нашите експерти извършват цялостен анализ на терена, разчистват и изравняват, осигуряват достъп до цялата зона и изграждат всички необходими пътища за достъп, както и окабеляването и монтажа на фотоволтаичните модули.

 

Административни процедури

Нашите експерти ще ви окажат максимално съдействие по време на целия процес на издаване на необходимите разрешителни и изготвяне на съпътстващите ги документи за съответния тип фотоволтаична електроцентрала.

 

Имате проект, който искате да реализирате?

+314

Доволни клиенти

 

+280

Успешни Проекта

 

+250

Служители

 

bg_BGБългарски